Krátkodobé členství SportHelp.cz

Author

Představte si, že se můžete účastnit závodů T-Mobile České Enduro Série s naprostým klidem na duši, vědomi si, že v případě jakéhokoliv úrazu, ať už na trati nebo mimo ni, máte zajištěnou kompletní péči pro sebe i vaši rodinu. Díky novému partnerství mezi SportHelp a Enduro sérií je to nyní možné!

Krátkodobé členství SportHelp.cz

Představení partnerství

SportHelp, průkopník v oblasti organizace zdravotní péče a speciálního sportovního pojištění pro amatérské sportovce, se spojil s T-Mobile Českou Enduro Sérií, aby zajistil, že všechny vaše potřeby budou pokryty během intenzivního závodního víkendu.
 

Krátkodobé členství SportHelp

Speciálně pro závodníky T-Mobile České Enduro Série nabízíme možnost sjednat si krátkodobé členství, které obsahuje:

  • Speciální úrazové pojištění na 3 dny (pátek-neděle): Pokryje jak sportovní, tak nesportovní úrazy, abyste mohli závodit bez obav.
  • 30 denní organizace zdravotní péče pro vás a vaši rodinu: Protože zdraví a pohoda vašich nejbližších je pro nás stejně důležitá.
     

Hlavní výhody krátkodobého členství
 

  • Rychlá a efektivní lékařská péče: V případě potřeby vám a vaší rodině zajistíme okamžitou lékařskou pomoc od špičkových odborníků (+350 lékařů a odborníků po celé ČR).
  • Kompletní organizace péče: Nemusíte se starat o nic, my se postaráme o vše od A do Z - od výběru specialisty po zajištění termínů dle vašich potřeb.
  • Přístup k online lékařské poradně: I mimo závodní víkend máte nepřetržitý přístup k odbornému lékařskému poradenství.
  • Zahrnutí nesportovních úrazů: Jste pokryti nejen během závodů, ale i v běžném životě, což zahrnuje jakékoli úrazy i při jiných aktivitách.
  • Péče pro celou rodinu: Váš balíček rozšiřujeme i na vaše nejbližší, abyste mohli být v klidu, že i oni jsou v bezpečí
     

Nechejte starosti na nás a soustřeďte se na to, co vám jde nejlépe - na vaše závodní výkony. Připojte se k nám a závoděte s jistotou, že SportHelp je tu pro vás a vaši rodinu. Pro více informací a registraci navštivte https://www.enduroserie.cz/zavody .

 

 

Marek Oravec

Author Marek Oravec

General PartnerT-Mobile
Main partnersTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
General media partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartnersSportHelp
Cyklostar
SuppliersBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Media partnerMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Race partnersGiant
Camelbak