Náhradní termín pro NUTREND ENDURO RACE KOUTY - AKTUALIZACE K 19.5.

Autor

NÁHRADNÍ TERMÍN PRO NUTREND ENDURO RACE KOUTY 

Náhradní termín pro NUTREND ENDURO RACE KOUTY - AKTUALIZACE K 19.5.

Aktuální situace sportovním akcím moc nepřeje, a proto jsme se rozhodli pro Nutrend Enduro Race Kouty stanovit nový náhradní termín, kterým je víkend 26.-27.9.2020

POZOR AKTUALIZACE K 19.5.2020 = NA VÝŠE UVEDENÝ TERMÍN NEMÁME POTŘEBNÉ POVOLENÍ A PROTO JSME NUCENI ZÁVOD PŘESUNOUT NA NOVÝ TERMÍN A TO 25.-26.7.2020. TENTO TERMÍN JE PLATNÝ. 

Abychom vás alespoň trochu pozitivně povzbudili, tak se můžete těšit na podobný hrabanky jako loni, ale co je hlavní, vypadá to, že těch hrabanek bude zase trochu víc. Na všech závodech intenzivně makáme a o veškerých změnách vás budeme informovat. Pevně věříme, že se brzo na kopci potkáme.

Tým České Enduro Série 

------------------------

The new date for NUTREND ENDURO RACE KOUTY
Current situation is not very optimistic for sports events so we have decided that there will be the new date for Nutrend Enduro Race Kouty and it will be 26-27. September 2020. UPDATE = NEW DATE 25.-26.7.2020 !!! 

To give you some positive info as well, we can tell you that there will lot of new fresh sections on the hill. Even more than last year
We are working hard on all races for 2020 and we will keep you informed about all news and changes We believe that we will meet on the hill soon.

Team Czech Enduro Series 

DSC 5344

T-Mobile Česká Enduro Serie

Autor T-Mobile Česká Enduro Serie

9. ročník T- Mobile České Enduro Serie reprezentuje původní myšlenku MTB: návrat k přírodě a přátelské neformální atmosféře a zároveň kombinuje všechny MTB dovednosti - vytrvalost, techniku, strategii a rozvahu.

Generální partnerT-Mobile
Hlavní partneřiTREK
Merida
Horsefeathers
MTBiker
Norco
MONZAS
Generální mediální partnerNova
Hlavní mediální partnerHit rádio
Nova Sport
PartneřiSportHelp
Cyklostar
DodavateléBikeporn
MTBiker
FDF Bike shop
ACI
Kastar
Katmar
BG
Lipence
TKF
Mediální partneřiMTBs
Pinkbike
Bike and Ride
Partneři závoduGiant
Camelbak